Wat is leuk om te trakteren aan collega's?

Op zoek naar een leuke traktatie om je collega's te verrassen? We hebben een aantal heerlijke opties voor je!

Voor de snoep liefhebbers kun je glazen potten vullen met een assortiment van verschillende soorten snoep. Vul kleurrijke puntzakken met een assortiment van verschillende soorten snoep, zoals beertjes, zure wormen, cola's, eitjes en zo verder. Deze vrolijke en smakelijke traktatie zal zeker in de smaak vallen bij je collega's.

Je kan bijvoorbeeld mooie glazen potten vullen met zelfgemaakte popcorn. Blijft een topper!

Een ander geweldig idee is een genietpakket met zelfgebakken havermoutkoeken. Bak heerlijke havermoutkoeken. Verpak ze in individuele zakjes of in een mooie doos en voeg een persoonlijk bericht toe. Dit genietpakket zal je collega's zeker laten glimlachen.

Hartjeswafels zijn ook een geweldige keuze. Bak wafels in de vorm van hartjes. Deze kan je ook individueel verpakken of in een mooie doos in de personeelsruimte plaatsen. Deze schattige en smakelijke traktatie zal een liefdevolle sfeer brengen op de werkvloer.

Voor de liefhebbers van kokos is het maken van kokosrotsjes een fantastisch idee. Deze zoete en knapperige kokosrotsjes zullen zeker in de smaak vallen bij je collega's.

En last but not least, cup cakes zijn altijd een hit! Presenteer ze op een mooie etagère of dienblad voor een feestelijke uitstraling.

Zorg er bij het kiezen van traktaties altijd voor dat je rekening houdt met eventuele dieetbeperkingen of allergieën van je collega's. Veel plezier met het verwennen van je collega's!"

 Alles kan je vinden op de webshop, ik help jou hier graag mee verder.

Liefs Twiggy van Altijd Feest.

  • WzQIAafSuqCsowid

Blog

RSS
feest kinderen traktaties verjaardag

Wat is een leuke traktatie voor kinderen?

Twiggy De Lange Twiggy De Lange

Dag lieve blogger, Dagdagelijks mag ik zorg dragen voor peuters en kleuters in een school, meestal gaat er geen week voorbij dat er een kindje...