Altijd feest

Ons verhaal

Hallo, bezoeker! Fijn dat je bij Altijd Feest terechtgekomen bent. Mijn gezin en ik wonen in Oost-Vlaanderen, Deinze. Met deze webshop wil ik alle kinderen gelukkig maken en de zoektocht naar leuke verjaardag traktaties iets gemakkelijker maken voor jou als ouder! Want hoe fijn is het wel niet om de klasgenootjes van jouw zoon of dochter te verrassen met de tofste en origineelste cadeautjes?

Het idee om iets uit te werken voor de speciaalste dag van 't jaar groeide vanzelf, omdat ik veel bezig ben met kinderen. Ik Twiggy werk als kinderverzorgster in een peuterklasje. Als ouders kennen we ook de jaarlijkse struggle: "Wat gaan we nú weer geven als traktatie voor de kindjes in de klas?". Zalig om jou kind dan te zien stralen!!!

Op Altijd Feest vind je traktaties en uitdeelcadeautjes voor kids van 2,5 tot 12 jaar. Natuurlijk staat er geen leeftijd op traktaties, maar daarmee heb je toch een beeld van wat je kan verwachten. 

Met véél goesting ontlast ik graag jullie, ouders, bij het zoeken naar een geschikte traktatie. Bekijk gerust ons aanbod. Alles word met massa's liefde gemaakt en verzorgd. Wat hebben we nog meer nodig voor een onvergetelijke, geslaagde verjaardag, toch?